Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Για να ξέρουμε τι ψηφίζουμε

Του Υψηλάντη Τζούρου


Οκ δεν μας κάνει ο Σαμαράς. Αυτός άνοιξε τα σύνορα το 92, παρότι υπάρχει βίντεο του 86 που δείχνει τι έγινε πραγματικά. Υπέγραψε μάλιστα και το 2ο μνημόνιο και μας πρόδωσε, άλλο που το 1ο το έφερε ο ΓΑΠ και μας ανάγκασε να πάμε στο ΔΝΤ, ενώ μπορούσαμε ακόμα να δανειστούμε από τις αγορές με καλά επιτόκια, ενώ αν δεν υπογράφαμε το 2ο θα πηγαίναμε στα βράχια που τώρα βλέπουμε να έρχονται ολοταχώς.


Δεν πιστεύουμε τίποτα απ'ότι λέει ο Τσίπρας! Αλλά ωραία τα λέει, θα τους δείξει αυτός, έχει κότσια και κάνει δηλώσεις για τον Ολαντρέου! Άσχετα που την φράση 'βάλαμε το πιστόλι στο τραπέζι' την έχουμε ακούσει πάλι από τον ΓΑΠ κι έπειτα μας το έβαλε στο κεφάλι.

Τι κι αν 30 τόσα χρόνια τώρα αυτό το κόμμα φορτωνόταν ευθύνες άλλων, αυτοί είναι προδότες! Γι'αυτό έχουν την ελληνική σημαία στις δημόσιες εκδηλώσεις τους, ενώ άλλοι τις κόκκινες του κομμουνισμού.

Τα πήραν! Διέλυσαν τη χώρα! Έκαναν σκάνδαλα! Άλλο που το 2009 η χώρα δεν ήταν αυτή που έγινε λίγους μήνες μετά και τα υποβρύχια πληρώθηκαν επί κυβέρνησης ΓΑΠ, χωρίς η παραγγελία να εκτελείται επί Καραμανλή.

Αλήτες!! Κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων! Είπαν τότε για πάγωμα μισθών και ψηφίσαμε τους άλλους που έταζαν πάλι! Άλλο που μετά έγινε μείωση από το κόμμα του Λεφτά Υπάρχουν για να μην γίνει η εφεδρεία που δεν δημιουργούσε ΣΟΚ στην οικονομία.

Έχουν όλοι χρήμα! Γι'αυτό είναι υπέρ του κεφαλαίου και κατά των Δημοκρατικών Απεργιών του Λαού! Άσχετα, που υπάρχουν ακόμα και κομματικά στελέχη που τους πλειστηριάζουν το σπίτι, γιατί τους κατέστρεψαν αυτές οι πορείες, τα συνεχή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και η Απίστευτη Ύφεση που επέβαλε ο ΓΑΠ και η παρέα του που υπέγραφαν χωρίς καν να διαβάσουν!

Έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό! Γι'αυτό όλοι λένε καθίστε ρε παιδιά στο ευρώ..! Για να ΜΗΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ από την ΣΙΓΟΥΡΗ υποτίμηση της δραχμής έναντι του και να αγοράσουν τα πάντα κοψοχρονιάς!

Δεν έχουν σχέδιο Β! Λένε ανοιχτά τις προθέσεις τους για να ξέρουμε τι ψηφίζουμε! Ενώ κανονικά θα έπρεπε να λένε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και να διορίζουν στο δημόσιο!

Είναι τελικά αλήτες, προδότες, ανθέλληνες, ναινέκοι, βαζιβούκοι, αρπακτικά! Γι'αυτό και μας αξίζει να ψηφίσουμε τους άλλους που δεν τους δοκιμάσαμε ποτέ, που είναι αγνοί και καθαροί, γι'αυτό τους στηρίζει η Δημοκρατική Αυριανή και οι λοιποί ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ αγνοί άνθρωποι!

Κι αν τελικά ακόμα σκέφτεστε.. μην το κάνετε ακόμα. Βάλτε μου μόνο από 1 ευρώ ο καθένας για να πάρω εισιτήριο να την κάνω από τη χώρα όταν θα ψηφίσετε αυτούς που θα μας διαλύσουν.


Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS