Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Ο άθλος κόστισε 23 εκατ. ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Άθλος ή αμετροέπεια; Θετικός συμβολισμός ή πολυέξοδη έπαρση; Σίγουρα ένα μοναδικό εγχείρημα με διπλή ανάγνωση και πολλαπλές ερμηνείες! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η ελεύθερη πτώση του 43χρονου Μπαουμγκάρτνερ από τα 39 χιλιόμετρα χρηματοδοτήθηκε από τη Red Bull. Το όλο εγχείρημα σχεδιαζόταν 7 χρόνια. Οκτώ εκατ. χρήστες του Ιντερνετ παρακολούθησαν το ιστορικό γεγονός μόνο από το YouTube.

Εντυπωσιακή, ιστορική αλλά και ιδιαίτερα ακριβή ήταν η βουτιά των 39 χιλιομέτρων που πραγματοποίησε ο ατρόμητος 43χρονος Αυστριακός Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ, ο οποίος πλέον είναι ο πρώτος και ο μόνος άνθρωπος που έσπασε ποτέ το φράγμα του ήχου σε ελεύθερη πτώση.

Παρότι η Red Bull, που χρηματοδότησε το όλο εγχείρημα, δεν αποκάλυψε επισήμως ποιο ήταν ακριβώς το κόστος του, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης το ποσό για τον εξοπλισμό και την οργάνωση που απαιτήθηκε για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του Μπαουμγκάρτνερ πιθανότατα φτάνει τα 23 εκατομμύρια ευρώ (30 εκατομμύρια δολάρια). (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63726048

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS