Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Δεν υπάρχει μνημόνιο για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δεν υπάρχει γενικά ο Τσίπρας! Επανερχόμαστε στη μονομερή κατάργηση του μνημονίου (να εκτονωθούμε και συναισθηματικά!) και μετά καθίζουμε τους κουτόφραγκους σε ένα τραπέζι να τους εξηγήσουμε εμείς πως γίνεται η σωστή διαχείριση του χρέους (εννοείται ότι θα πεισθούν από τα ανεπανάληπτα επιχειρήματα μας!). Κάτι για το δημοσιονομικό έλλειμμα και εμπορικό ισοζύγιο δεν άκουσα, αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Δεν υπάρχει μνημόνιο για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ξεχάστε το. Δεν υπάρχει. Είναι έννοιες ασύμβατες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας: «Το μνημόνιο θα καταργηθεί, θα ακυρωθεί στη βουλή, έτσι όπως στη βουλή ψηφίστηκε. Αυτό είναι προϋπόθεση για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση, η ουσιαστική διαπραγμάτευση για τη δανειακή σύμβαση. Και βεβαίως όταν λέμε διαπραγμάτευση για τη δανειακή σύμβαση, αυτό που πρέπει να κάνει η χώρα είναι μέσα από συγκροτημένο σχέδιο και συμμαχίες να πάμε σε αυτό που εμείς ονομάζουμε νέα ευρωπαϊκή διάσκεψη για το χρέος και να βρούμε μία λύση η οποία θα είναι λύση για όλο τον ευρωπαϊκό νότο, για όλες τις χώρες τις περιφέρειες που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα χρέους, αντίστοιχη με αυτή που κατάφερε και κέρδισε η Γερμανία για να ανοικοδομηθεί η οικονομία της μετά τον πόλεμο το 1953». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=180314&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS