Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - ΕΛ.ΑΣ: Αρχίζουν μαζικές απελάσεις και με κανονικές πτήσεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η εντατικοποίηση των ελέγχων και η πληρέστερη φύλαξη των συνόρων φέρνει αποτελέσματα. Από τη μια μειώνεται δραστικά το κύμα νέων λαθρομεταναστών, από την άλλη αρχίζει να δημιουργείται κλίμα φυγής γι' αυτούς που ήδη βρίσκονται στη χώρα μας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αρχίζουν οι μαζικές απελάσεις χιλιάδων παράνομων μεταναστών, με κανονικές πτήσεις αεροπορικών εταιρειών.

Την ίδια ώρα σειρά ερωτημάτων εγείρονται για τη διαδικασία ναύλωσης τσάρτερ από την ΕΛ.ΑΣ , κόστους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, για τη μεταφορά των μεταναστών όπου τον «ταχύρρυθμο» διαγωνισμό για κάθε πτήση κερδίζουν μονίμως δύο αεροπορικές εταιρείες που είχαν σειρά προβλημάτων με τους ελέγχους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και με το υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.

Μάλιστα η μία εξ αυτών κατηγορήθηκε από τις ΗΠΑ για «κατασκοπεία» και προώθηση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στο Ιράν!

Λόγω αυτών των «προβλημάτων» εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθεί άλλος τρόπος – με κεντρικό διαγωνισμό, ισχύος δύο ετών – επιλογής αεροπορικών εταιρειών για την επαναπροώθηση των αλλοδαπών με πτήσεις τσάρτερ αλλά και για την επιλογή εταιρειών για διάθεση εισιτηρίων με κανονικές πτήσεις σε χαμηλότερες τιμές από τις σημερινές. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=479896

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS