Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Μέτρα και διαρθρωτικές αλλαγές στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά-Μέρκελ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το θετικό κλίμα δεν αντιστρέφει άμεσα επώδυνες συμβατικές υποχρεώσεις, δημιουργεί όμως συνθήκες για γενικότερες λύσεις στα θέματα του χρέους και της ανάπτυξης και ενισχύει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των διαρθρωτικών αλλαγών ως προς τη βελτίωση του διεθνούς επενδυτικού κλίματος. Αυτό σημαίνει πρακτικά στρατηγική. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Οι προωθούμενες διαρθρωτικές αλλαγές, το πακέτο των μέτρων, καθώς και το θέμα της αξιοποίησης των κοινοτικών πόρων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τη γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Η κ. Μέρκελ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις όσον αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές και τα μέτρα και ενημερώθηκε από τους υπουργούς Οικονομικών Ι. Στουρνάρα, Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Η κ. Μέρκελ επεσήμανε στον Πρωθυπουργό το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την Ελλάδα στην Ευρώπη, κάτι το οποίο, όπως είπε, διαπιστώνει και η ίδια στις επαφές που έχει με ευρωπαίους ομολόγους της. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη στενή επικοινωνία τις επόμενες μέρες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4761422

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS