Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Το χαμένο του βηματισμό αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο βηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εξαρχής ασταθής. Όταν στην πιο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο, ισορροπείς ανάμεσα στις διαχρονικές σου ιδεοληψίες και τη στήριξη του κρατικοδίαιτου συντεχνιασμού, δεν χάνεται μόνο ο στόχος αλλά κυρίως το διακριτό των μέσων με τους οποίους θα τους πετύχεις. Κι έτσι δεν εμπνέεις εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Πολιτικό βηματισμό, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης γύρω από το νέο πακέτο μέτρων τις επόμενες εβδομάδες, αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκδηλώνονται ήδη ανησυχητικά στοιχεία στην πορεία και την προσπάθεια του κόμματος να διαμορφώσει συνθήκες ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών.

Η μεγαλύτερη πηγή ανησυχίας για τους επιτελείς της Κουμουνδούρου είναι η σχετικά χαμηλή συμμετοχή του κόσμου στις διαδηλώσεις του τελευταίου μήνα, με αποκορύφωμα την υποτονική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου κυρίας Ανγκελας Μέρκελ στην Αθήνα.

Πέρα από το αποθαρρυντικό κλίμα, που επικράτησε τεχνηέντως εκείνες τις ημέρες για την προσέλευσή του, είτε με τις απαγορεύσεις και τους κλειστούς δρόμους, είτε με τον περιρρέοντα φόβο για επεισόδια, υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζουν ότι υπάρχει και έλλειμμα εκ μέρους του κόμματος στο να καταφέρει να εμπνεύσει αυτή την περίοδο και να οργανώσει τις λαϊκές αντιδράσεις. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=229772

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS