Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Figaro: O Ολάντ απέτυχε να δημιουργήσει μέτωπο ενάντια στη Γερμανία

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η πλήρη απογοήτευση από τον Ολάντ δεν προέρχεται μόνο από το ότι δεν στάθηκε στο ύψος των υπερφίαλων σοσιαλιστικών υποσχέσεων του αλλά επειδή δεν κινήθηκε στρατηγικά, σε συνεργασία με άλλες χώρες, για να προωθήσει τον διοικητικό και παραγωγικό μετασχηματισμό της Ε.Ε.. Κοινώς, όραμα μηδέν! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Για αποτυχία του Γάλλου προέδρου να εφαρμόσει την αριστερή πολιτική που είχε αναγγείλει καθώς και να αλλάξει την πολιτική της λιτότητας στην Ευρώπη κάνει λόγο η γαλλική εφημερίδα Le Figarο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους του Φρανσουά Ολάντ στη γαλλική προεδρία.

«Οι σημερινές κυβερνήσεις δεν χαίρουν μεγάλης δημοτικότητας λόγω των μέτρων που είναι αναγκασμένες να παίρνουν για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Πολύ γρήγορα, οι ψηφοφόροι αντιλαμβάνονται ότι οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις δεν τηρούνται. Ο Φρανσουά Ολάντ δεν μπορούσε να αγνοήσει αυτή την πραγματικότητα. Αφησε να εννοηθεί ότι μόλις αναλάμβανε την εξουσία θα ακολουθούσε την αριστερή πολιτική που είχε αναγγείλει. Δεν είναι αλήθεια, όμως. Ο γάλλος πρόεδρος είναι θύμα ενός ατυχήματος της πολιτικής εργασίας». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63823220

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS