Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Οι καλαμοκαβαλημένοι του ΣΥΡΙΖΑ

Την Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα η κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον πρόεδρό του κ. Αλ.Τσίπρα. Κατά γενική ομολογία δεν ήταν «μεγαλειώδης».

Ήταν μια συγκέντρωση μερικών χιλιάδων ατόμων. Κατά την Αστυνομία δεν συγκέντρωσε περισσότερους από 5.000. Ο αρμόδιος συντάκτης του Vima.gr που ήταν παρών μετέδωσε ότι νωρίς το πλήθος ήταν περιορισμένο κοντά στις 3.000 άτομα και με την ολοκλήρωση της έλευσης των οπαδών του κ.Τσίπρα κινήθηκε μεταξύ 5 - 6.000.

Περιττό δεν να σημειώσουμε και οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν ήταν ενθουσιασμένοι με την προσέλευση στη συγκέντρωση.

Το vima.gr μετέδωσε ζωντανά τη συγκέντρωση και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατέγραψε ηλεκτρονικά όσα είπε και ο αρμόδιος συντάκτης κατέγραψε την εκτίμησή του.

Έναντι αυτής της στάσης του Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διένειμε στον Τύπο το ακόλουθο σχόλιο:

«Η χθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ φαίνεται πως τρόμαξε πολλούς και πρώτα απ' όλους τους μιντιακούς φίλους του κ.Σαμαρά και τους υποστηρικτές του μνημονίου.Πως αλλιώς να εξηγηθεί η απεγνωσμένη προσπάθεια να κρύψουν την εικόνα από τους αναγνώστες τους και να προβούν σε ανακριβείς εκτιμήσεις για τον αριθμό των συγκεντρωθέντων από τα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Χθες στο Σύνταγμα είχαμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της αριστεράς των τελευταίων ετών,αψευδής μαρτυρία οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι εικόνες που έδειξαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.Φαίνεται όμως ο κ.Ψυχάρης έχει συνήθεια να κόβει τα μηδενικά όταν αναφέρεται σε αριθμούς, όπως συνήθως κάνει όταν αναφέρεται στα χρέη του ΔΟΛ προς τις Τράπεζες. Περαστικά σας κύριε Ψυχάρη!».

Προφανώς παραλογίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι έχουν μάτια να δουν είδαν.

Σίγουρα δεν ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση της Αριστεράς. Το ΠΑΜΕ έχει κάνει εμφανώς μεγαλύτερες. Και σίγουρα δεν ήταν 50.000 και 60.000 όπως αφήνει να εννοηθεί ο συγγραφέας του γραφείου Τύπου που φαντάζεται ότι του κόβουμε εμείς μηδενικά.

Όσον αφορά τα δάνεια του ΔΟΛ είναι γνωστά σε όλους, καταγεγραμμένα στους ισολογισμούς και εξυπηρετούμενα, χωρίς μέρα καθυστέρησης.Τώρα για το ύφος της ανακοίνωσης τα πολλά σχόλια περιττεύουν.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αποπνέει αυταρχισμό, λογοκριτική διάθεση και υποδηλώνει τη συνήθη οίηση των καλαμοκαβαλημένων.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=518346

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS