Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Νέα προσπάθεια συμβιβασμού

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επειδή είναι και θέμα... δημοκρατίας για ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ η λειτουργία μιας εταιρείας που έχει καταργηθεί, με 2 ακόμα υπουργεία και 7-8 υφυπουργεία... "κλείσαμε"; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε τεταμένο κλίμα συναντώνται σήμερα το απόγευμα οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι, σε μια προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση για το θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, κι ενώ οι συζητήσεις για πρόωρες εκλογές παραμένουν στο προσκήνιο.

Eν όψει του «ραντεβού» τους με τον κ. Σαμαρά, οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης είχαν συνάντηση το μεσημέρι στη Βουλή, μετά τη ολοκλήρωση της οποίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιορίστηκε να δηλώσει ότι «έγινε μια συνεννόηση». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε λακωνικά ότι «ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν»

 Στη σύσκεψη των τριών αρχηγών που έχει προγραμματιστεί για τις 18.00, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο που φαίνεται πως έχει επεξεργαστεί το Μαξίμου για τη μεταβατική δημόσια τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σχήμα θα υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών (θα δημιουργηθεί αρμόδια διεύθυνση) και θα λειτουργεί με προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην οποία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αν επιθυμούν, θα τοποθετήσουν δικά τους στελέχη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/666643

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS