Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς με τρόικα εκτάκτως το απόγευμα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όσο εμείς παραμένουμε χαμένοι στην τυπολογία για την ΕΡΤ, ο ΕΟΠΥΥ εμφανίζει έλλειμμα άνω του 1 δις, λόγω ανεργίας και αύξησης μη πληρωμής εισφορών από ελευθ. επαγγελματίες. Το φιλόδοξο εγχείρημα λοιπόν βρίσκεται προ του ανασχεδιασμού του. Συγνώμη, αλλά αυτά είναι ζητήματα προς συζήτηση! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μη προγραμματισμένη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας θα έχει στις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ νωρίς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η, επίσης εκτός προγράμματος, σύσκεψη των εκπροσώπων των πιστωτών με τον Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να παραταθεί η παρουσία των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα, με το ακριβές χρονοδιάγραμμα της αποστολής των εκπροσώπων των δανειστών να αναμένεται να καθοριστεί μετά την απογευματινή συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, ενδέχεται, οι επικεφαλής της τρόικας να επιστρέψουν στην Αθήνα αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, την προσεχή Πέμπτη, στην οποία θα παραβρεθούν μαζί με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63844641

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS