Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Όλα ανοιχτά στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για την «επόμενη ημέρα»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ομφαλοσκόπηση χωρίς τέλος! Το "αστείο" της υπόθεσης θα είναι, έστω και μετεκλογικά, το ΠΑΣΟΚ να αυτοκαταστραφεί μεταλλασσόμενο σε έναν καινούριο πόλο εξουσίας με σύμπλευση της ΔΗΜ.ΑΡ και άλλων δυνάμεων, εμφανιζόμενο ως πλήρως αναβαπτισμένο και αναγεννημένο,"νομιμοποιούμενο" σε οποιαδήποτε εξ αριστερών κριτική στην επόμενη κυβέρνηση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Να ανοίξει ο Γιώργος Παπανδρέου τα χαρτιά του για την «επόμενη ημέρα» αναμένουν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά τη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Κύκλοι της Ιπποκράτους εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι ο Γ.Παπανδρέου να ανακοινώσει την έναρξη ανοιχτού εσωκομματικού διαλόγου για την αποτίμηση της πορείας του ΠΑΣΟΚ στη διετία της διακυβέρνησης της χώρας και για την αναπροσαρμογή της ιδεολογικοπολιτικής του ταυτότητας.

Ο ίδιος ο Γ.Παπανδρέου δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο «PRI's The World» ότι «θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική», αλλά «το πώς είναι κάτι για το οποίο δεν θα σας δώσω τώρα απάντηση, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Σύμφωνα με τα Νέα, εκτιμάται πως ο Γ.Παπανδρέου θα προκηρύξει μετά τις γιορτές σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, στη διάρκεια του οποίου θα αποφασιστεί η σύγκληση τακτικού συνεδρίου πιθανότατα στις αρχές φθινοπώρου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4682892


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS