Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Μακρύς ο δρόμος για την «επόμενη μέρα» στο ΠΑΣΟΚ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Είναι προφανές ότι ο Παπανδρέου προσπαθεί να ελέγξει τις εξελίξεις τόσο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, όσο και για το δικό του επόμενο ρόλο. Σε συνέχεια του χθεσινού σχολίου θα εμμείνουμε στο ότι δεν αποκλείεται να δούμε άμεσα την μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε ένα άλλο κομματικό μόρφωμα που με ευρύτερες στελεχιακές "ενέσεις" θα του δώσουν το δικαίωμα να προφασίζεται κάτι το νεωτερικό! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μακρύς, εσωκομματικά επίπονος, αρκετά γραφειοκρατικός καταστατικά και χωρίς ευδιάκριτο ορίζοντα ολοκλήρωσης, προβλέπεται ο οδικός χάρτης που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην «επόμενη μέρα».

Στην χθεσινή μαραθώνια (διήρκεσε 12 ώρες) συνεδρίαση των ηγετικών στελεχών του Κινήματος , υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου, αποφασίστηκε νέα συνεδρίαση στις 4 Ιανουαρίου του Πολιτικού Συμβουλίου, η οποία θα ενεργοποιήσει διαδικασίες εκτεταμένου εσωκομματικού διαλόγου -όχι όμως απαραιτήτως και διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους τα ξημερώματα της Τετάρτης, απέφυγε να μιλήσει για θέμα εκλογής νέου Προέδρου αρκούμενος στη διατύπωση "ενδεχόμενη εκλογή", και εφόσον αυτή προκύψει ως αποτέλεσμα όσων προηγηθούν. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63595829


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS