Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Σε απόσταση «αναπνοής» το ΚΚΕ από το ΠΑΣΟΚ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Να ευχηθούμε το 2012 οι κομματικοί σχηματισμοί να κατορθώσουν να αντιστρέψουν το κλίμα απαξίωσης για την πολιτική με συγκεκριμένες δομικές κινήσεις Η ΝΔ που θα αποτελέσει τον κυρίαρχο παράγοντα των εξελίξεων να σταθεί με υπευθυνότητα κι αποτελεσματικότητα απέναντι στις παθογένειες του τόπου αλλά και με κατανόηση.απέναντι στις κοινωνικές πληγές του μνημοννίου. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σαφές προβάδισμα έναντι του ΠΑΣΟΚ που δεν παραπέμπει όμως σε αυτοδυναμία εμφανίζει η ΝΔ και στην τελευταία μέτρηση για το 2011 που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την πρωτιά της αδιευκρίνιστης ψήφου αλλά κυρίως την απόσταση «αναπνοής» που έχει πλέον το ΚΚΕ από το ΠΑΣΟΚ.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 12,6%, το ΚΚΕ 9,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,2%, ΛΑΟΣ 5,3%, η Δημοκρατική Αριστερά 5%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,8%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,5% και το Άρμα Πολιτών 1%, «άλλο κόμμα» δηλώνει ότι θα ότι θα ψηφίσει το 4,4. Η αδιευκρίνιστη ψήφος, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» φθάνει στο 29,5%. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=114717&catID=1


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS