Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Η Τουρκία είναι χώρα που απειλεί όλον τον κόσμο, δηλώνει Γάλλος βουλευτής"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μετά τη Γαλλία και το Ισραήλ μελετά νόμο αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων. Η Τουρκία στην προσπάθεια διάσωσης των ισλαμικών μύθων της, περιχαρακώνετε σε κλειστοφοβικές θέσεις που την απομακρύνουν, όλο και περισσότερο, από τον υποτιθέμενο κεντρικό Δυτικό προσανατολισμό της. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η Τουρκία «απειλεί όλο τον κόσμο» και «δεν είναι μια χώρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε ο αρμενικής καταγωγής βουλευτής και πρώην υπουργός Βιομηχανίας της Γαλλίας Πατρίκ Ντεβετζιάν, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων και το οποίο εγκρίθηκε από την Εθνοσυνέλευση.

«Η Τουρκία είναι μια χώρα που απειλεί όλο τον κόσμο» δήλωσε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος UMP στο ραδιοσταθμό France Inter, αναφέροντας «το Ισραήλ, την Κύπρο, την Ελλάδα».

«Η Τουρκία μέσα σε σε λιγότερο από ένα χρόνο απείλησε πάνω από επτά χώρες: πιστεύετε ότι αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος συμπεριφοράς στις διεθνείς σχέσεις;» αναρωτήθηκε ο Πατρίκ Ντεβετζιάν. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4682924


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS