Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Προκαταρκτική έρευνα για τις παραιτήσεις των εισαγγελέων"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ελπίζω η υπόθεση να μην αποδειχτεί μια διαδικαστική μάχη εξουσιών και επικάλυψης καθηκόντων! Αν όμως όντως υπάρχει θέμα ουσιαστικής παρέμβασης και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο και στόχο, τότε προκύπτει κορυφαίο πολιτικό ζήτημα για τον ίδιο τον Βενιζέλο! Αναμένουμε! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες διέταξε σήμερα τον αρχαιότερο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και επιθεωρητή των δικαστηρίων και των δικαστών Φώτη Μακρή, να διεξάγει επείγουσα έρευνα για τους λόγους που επικαλούνται στην χθεσινή παραίτηση τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.

Ειδικά, ο κ. Τέντες ζητάει από τον κ. Μακρή οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί να διευκρινίσουν τι εννοούν στο έγγραφο της παραίτησης τους, όταν λένε ότι «δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση, πολλώ μάλλον δε, δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε ένα άλλοθι και μία θεσμική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/12/2011_420282


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS