Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Το τετ - α - τετ και οι... αντιδράσεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η αποφασιστικότητα στην προώθηση μεταρρυθμίσεων κι ένα αξιόπιστο πλάνο δημοσιονομικής προσαρμογής θα δώσουν το περιθώριο ουσιαστικής επαναδιαπραγμάτευσης όχι μόνο για τα χρονικά όρια αλλά και για την τελική εκτέλεση ή μη, κάποιων μέτρων λιτότητας που μπορεί και να αποδειχτούν άχρηστα εφόσον ανακάμψει η οικονομία το ταχύτερο δυνατό φέρνοντας έσοδα και σαφή βελτίωση στα νούμερα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μονιμότερα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι παίρνει το «μέτωπο» Βενιζέλου-Κουβέλη στην κυβέρνηση Σαμαρά, με τους δύο άνδρες να πηγαίνουν με κοινή γραμμή σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη σύσκεψη των τριών αρχηγών.

Σε συνάντηση που είχαν νωρίτερα στη Βουλή, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης συμφώνησαν σε δύο «προμετωπίδες», όπως τις χαρακτηρίζουν στενοί συνεργάτες τους: την επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής και τις μεταρρυθμίσεις.

Θεωρώντας ως «καταστροφή» τη λήψη των προτεινόμενων μέτρων για μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, στο «στρατόπεδο» της ΔΗΜΑΡ, επιμένουν να θυμίζουν πως «υπάρχει ο μπούσουλας της συμφωνίας» των τριών κομμάτων που θα πρέπει να ακολουθηθεί. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=164205&catID=11

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS