Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Οι «μαγκιές» Βενιζέλου στο Στουρνάρα, το γεύμα στη Μιχαλακοπούλου κι ο ρόλος της Συγγρού

Τελικά τσάμπα μάγκας απεδείχθη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στον καβγά του με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα! Οι διαρροές για τις οποίες χρεώνει τον υπουργό ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και οι απειλές ότι γνωρίζει τις κινήσεις του λέγοντας, «Ξέρω ότι μιλάς με τον Μητρόπουλο… Πότε του μιλάς και τι του λες» προφανώς ήταν «ενημέρωση» της «επίσημης» Μιχαλακοπούλου!

Αφού ως γνωστόν είχε προηγηθεί το γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο (βλ. σχετική φωτο στον χθεσινό Μικροπολιτικό των Νέων)!

Ακόμη όμως κι αν προσπεράσουμε τη «λεπτομέρεια» ότι η «επίσημη» Μιχαλακοπούλου «έδωσε» τον υπουργό οικονομικών ή τουλάχιστον, επιχείρησε (για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν) να τον «κοντύνουν» στο γεύμα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η προέλευση της κοινοποίησης της πληροφορίας για τον καβγά, φωτίζει μια άλλη πτυχή του πάζλ!

Σημειώνεται λοιπόν ότι η πληροφορία για τον καβγά, Βενιζέλου – Στουρνάρα, διέρρευσε στους δημοσιογράφους από τη Συγγρού και όχι από την Ιπποκράτους! Άλλωστε – προς απόδειξη, η Μαρία Σπυράκη ήταν η πρώτη που μετέδωσε το γεγονός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega!

ΠΗΓΗ: ENIMEROSI24.GR
http://www.enimerosi24.gr/74826/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%AC%CF%81/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS