Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Διαγραφή του Νικ. Νικολόπουλου από τη ΝΔ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αναμενόμενο από τη στιγμή που η καλόπιστη κριτική πέρασε στη σφαίρα της στρατηγικής ανάλυσης την ώρα που η διπλωματική κούρσα εξελίσσεται και η σταδιακή ανάκτηση της αξιοπιστίας ανοίγει δρόμους θετικών εξελίξεων. Βιαστική ή προμελετημένη κίνηση; Οι απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα είναι πάντα προσωπικές! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ..

Διαγράφεται ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά. Η διαγραφή έλαβε χώρα μετά από δημοσιεύσεις του στο Twitter:

«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο.Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης «όνειρο ήταν» την λησμονήσαμε.Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;»

«Ύφεση για το βιβλίο Γκίνες.H χώρα μας έχει τα περισσότερα συνεχή χρόνια σε ύφεση από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο! Ο τόπος δεν αντέχει άλλο».

Επίσης, με άλλο έγγραφο προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος Γιάννη Τραγάκη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, παρέπεμψε τον Νίκο Νικολόπουλο με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου έλεγαν ότι ο βουλευτής Αχαΐας το τελευταίο διάστημα έκανε συνεχώς τοποθετήσεις με τις οποίες έδειχνε ότι επιδίωκε τη διαγραφή του.


Πηγή: ΑΜΠΕ


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_03/08/2012_455336

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS