Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Κυβερνητικές πηγές: Γλιτώνει 13ος και 14ος μισθός"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όχι στην υφεσιακή υποταγή, όχι στην δραχμοποίηση και την απομόνωση της χώρας, ναι στην άμεση ενεργοποίηση κεντρικών αναπτυξιακών πολιτικών για να μην αποδειχθεί και το PSI νερό σε τρύπιο κουβά! Αυτές είναι οι καθαρές "κόκκινες γραμμές" εθνικής ευθύνης. Αυτές θα στηρίξει μέχρι τέλους κι ο Σαμαράς και η ευθύνη της κατάληξης ας βαρύνει όσους ένθεν κακείθεν εθελοτυφλούν. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Γλιτώνει 13ος και 14ος μισθός, το πακέτο όμως είναι σκληρό και φθάνει στα 20δις ευρώ» αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή. Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του real.gr για το "μαχαίρι" στον κατώτατο μισθό.

Χαραμάδα για τη διάσωση του 13ου και 14ου μισθού ανοίγει όπως όλα δείχνουν στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή σημείωνε ωστόσο στο real.gr ότι το πακέτο των μέτρων που απαιτεί η τρόικα εδώ και τώρα προκειμένου να προχωρήσει η νέα δανειακή σύμβαση είναι ιδιαιτέρως σκληρό και φθάνει περίπου στα 20 δις ευρώ έως το 2015. Μέσα σε αυτό το πακέτο, όπως όλα δείχνουν, συμπεριλαμβάνεται και η μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα για την οποία οι δανειστές εμφανίζονται αμετακίνητοι –παρά την πρόσφατη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι κοινωνικοί εταίροι. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=122123&catID=1

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS