Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Γ. Καρατζαφέρης: «Στηρίζω Παπαδήμο, δεν ψηφίζω τη σύμβαση»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί στην πορεία της μεταπολίτευσης που κινήθηκαν αποκλειστικά με βάση τις πρόσκαιρες δημοσκοπικές διαφοροποιήσεις. Το ζήτημα τελικά δεν είναι μόνο η αξιοπιστία και η συνέπεια που ποδοπατείται με την πρώτη ευκαιρία.είναι η έλλειψη σθένους και διορατικού μακροπρόθεσμου σχεδιασμού για τον τόπο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Δεν θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση ο ΛΑΟΣ, γιατί «δένει τη χώρα χειροπόδαρα για τα επόμενα 40-50 χρόνια χωρίς να τις εξασφαλίζει προοπτική εξόδου από την κρίση», αλλά εξακολουθεί να στηρίζει τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κυβερνητικά στελέχη του κόμματος αναμένεται να υποβάλλουν τις παραίτησεις τους στον πρωθυπουργό, ενώ κορυφαία στελέχη του κόμματος ενδέχεται να υπερψηφίσουν το νέο μνημόνιο. «Με τη δανειακή σύμβαση εξασφαλίζονται οι δανειστές μας, εξασφαλίζονται οι τράπεζες, εξασφαλίζεται ένα μέρος αυτών στους οποίους χρωστά το δημόσιο. Ποια πρόνοια υπάρχει για την Ελλάδα και τους Έλληνες; Μόνο ύφεση και ταπείνωση»,είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν θα ψηφίσει την σύμβαση. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/02/2012_427122

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS