Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - "Α.Σαμαράς: Πάω να διαπραγματευθώ"

Καθοριστικές αναμένεται να είναι οι αποφάσεις των επόμενων ωρών, με τον Αντώνη Σαμαρά να προσέρχεται το απόγευμα στο Μαξίμου, έχοντας εξασφαλίσει μόνο τη διάσωση του 13ου και του 14ου μισθού.

«Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση. Μας ζητούν περισσότερη ύφεση, που η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω, και παλεύω με κάθε τρόπο για να το αποτρέψω», δήλωσε χθές από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού, ο αρχηγός της ΝΔ, μετά το πέρας του πρώτου μέρους της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, αφήνοντας αιχμές για όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και επιχειρώντας να δημιουργήσει την ελπίδα πως θα αποφευχθούν ορισμένες από τις ακραίες εντολές των πιστωτών.

«Το μη χείρον βέλτιστον», έλεγαν τις προηγούμενες ώρες, στενοί συνομιλητές του, εξηγώντας πως το ζητούμενο πια είναι το πως θα «ματώσουμε λιγότερο». Χθες πάντως το επιτελείο του αρχηγού της ΝΔ δήλωνε πως ο Αντώνης Σαμαράς πάλεψε και πέτυχε να μην πειραχθούν ο 13ος και 14ος μισθός, των οποίων η κατάργηση θα οδηγούσε στην δραματική αύξηση της ύφεσης κατά 3,5 μονάδες.

Τα στοιχήματα ωστόσο της σημερινής ημέρας είναι περισσότερα, αφού ο κος Σαμαράς επιθυμεί να βάλει φρένο στις ορέξεις της τρόικα για αύξηση των αντικειμενικών αξιών, γεγονός που θα οδηγήσει στην εκτίναξη ακόμη 16 φόρων που σχετίζονται άμεσα με τα ακίνητα. Παράλληλα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, δεν προτίθεται να συμφωνήσει σε μια σειρά από μέτρα τα οποία προτείνονται για το μέλλον των Επικουρικών συντάξεων, με πρώτο τη μείωση το εφάπαξ. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: NEWSCODE.GR
http://www.newscode.gr/politikh/story/67920/asamaras-paw-na-diapragmateythw

Share


Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS