Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - "Για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» κατηγορείται ο Λ. Γαβαλάς"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα με την κάθε ανάλογη γκλαμουράτη περίπτωση! Το γεγονός ότι ενώ παρίσταναν τους τιμητές της χλιδής και της εστέτ κουλτούρας, αυτή τους η διαβίωση στηρίζονταν ουσιαστικά στην "κλοπή" δημοσίου χρήματος μέσω υπέρογκων χρεών προς το κράτος. Από την άλλη εξίσου σημαντικό είναι και το αναπάντητο ερώτημα γιατί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν επενέβαιναν τόσον καιρό αφήνοντας τα χρέη να φτάσουν σε αυτά τα δυσθεώρητα ύψη! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ξανά ο Λάκης Γαβαλάς ώστε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος». Σε πόρισμα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες διαπιστώνει ότι η ακίνητη περιουσία που απέκτησε ο επιχειρηματίας είναι προϊόν εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ήδη προφυλακισμένος επιχειρηματίας κατηγορείται, ότι την ίδια ώρα που χρωστούσε στο ελληνικό δημόσιο πολλά χιλιάδες ευρώ, απέκτησε ακίνητα μεγάλης αξίας σε περιοχές κυρίως της Αθήνας και της Μυκόνου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=122045&catID=3

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS