Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Επιστρέφουν οι διαγραφέντες στα ψηφοδέλτια του ΠAΣOΚ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πανστρατιά υποκρισίας και προσωπικής πολιτικής επιβίωσης! Η "δέσμευση στις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ" που αναφέρουν αφορά την πλήρη αποδοχή της πορείας που έφερε τη χώρα στο ΔΝΤ και την "επιτυχημένη" διαχείριση αυτή της κατάστασης; Γιατί αυτό έχει ήδη γίνει με την υπερψήφιση του αρχικού μνημονίου και όλων των νόμων που ακολούθησαν. Εκτός κι αν η προτροπή αφορά τις ρηξικέλευθες "νέες" ιδέες του "αναβαπτισμένου" ΠΑΣΟΚ υπό το Βενιζέλο. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Επιστρέφουν οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ, οι οποίοι δεν μετακινήθηκαν σε άλλα κόμματα και μάλιστα θα τοποθετηθούν και στα ψηφοδέλτια του κόμματος, όπως αποφασίστηκε στην κλειστή σύσκεψη την Πέμπτη στην Ιπποκράτους, υπό τον κ. Βενιζέλο.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τις υποψηφιότητες της Μιλένας Αποστολάκη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στη Β΄Αθήνας, για τις οποίες είχαν σημειωθεί αντιδράσεις. Επίσης για τους Δ. Καρύδη, Ι. Κουτσούκο, Δ. Κουσελά, Β. Κεγκέρογλου, Χρύσα Αράπογλου, Μαρία Μίχου, Μιχ. Τζελέπη, Π. Αντωνακόπουλος, Β. Τόγιας.

Πάντως, οι βουλευτές αυτοί δεν πρόκειται να επιστρέψουν χωρίς να δεσμευτούν ότι αποδέχονται και στηρίζουν τις πολιτικές θέσεις του ΠαΣοΚ. Το σκεπτικό της επιστροφής τους και τους πολιτικούς όρους που συνοδεύουν την απόφαση αυτή θα αναλύσει ο ίδιος ο κ. Ευ. Βενιζέλος στην ομιλία του την Παρασκευή στο διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=452100&h1=true

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS