Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Νέες εκλογές από ανάγκη, όχι από επιλογή...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο λαός φυσικά και θα επιλέξει τι είδους κυβέρνηση επιθυμεί! Όμως η ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ επί 2,5 χρόνια να προωθήσει μεταρρυθμίσεις, να αναδιοργανώσει το κράτος, να στηρίξει την αγορά και την κοινωνία μαζί με την ασαφή αριστερή στροφή Βενιζέλου προς το "ένδοξο" παρελθόν, μπορούν να μετατρέψουν μια επαμφοτερίζουσα συκγυβέρνηση σε οριστική ταφόπλακα χρεοκοπίας για τη χώρα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ως τη μόνη ασφαλή λύση για τη χώρα χαρακτηρίζει την αυτοδυναμία της Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές ο κ. Αντώνης Σαμαράς. «Λύστε μου τα χέρια για να κυβερνήσω», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στην «Κ», προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που προκύψει ακυβερνησία, η κρίση θα βαθύνει. Ο κ. Σαμαράς δεσμεύεται ότι θα αγωνιστεί για να αποφευχθούν νέες μειώσεις συντάξεων και άλλα υφεσιακά μέτρα τον Ιούνιο και δηλώνει ότι έχει επεξεργαστεί ισοδύναμα μέτρα για να μην πληγούν περαιτέρω όσοι ήδη δοκιμάζονται.

Ο κ. Σαμαράς απευθύνει προσκλητήριο πανστρατιάς προς το σύνολο των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς, ακόμη κι αν κάποιοι «προκάλεσαν τραύμα προηγουμένως και σήμερα θέλουν να το θεραπεύσουν», φράση που ερμηνεύεται ότι δεν αποκλείει ακόμη και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Στον αντίποδα, εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στους βουλευτές που συγκροτούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στους οποίους καταλογίζει ότι ανοιχτά υπονομεύουν την παράταξη και βοηθούν τους εχθρούς της χώρας. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_31/03/2012_435800

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS