Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "«Καμπάνες» από τον ΕΦΕΤ για ακατάλληλα προϊόντα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Να υποθέσουμε ότι κάτι χαλασμένο τρώνε και στην κυβέρνηση. Μια ο Βενιζέλος με το κοιλιακό άλγος, μια ο Παπανδρέου με τις εκβιαστικές παραδοξολογίες και τις τάσεις μεγαλείου, μόνο με μια τοξική χημική επίδραση θα μπορούσε να εξηγηθεί! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας δύο επιχειρήσεων σε Αθήνα και Αρτα προχώρησε ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των καθημερινών προσπαθειών που καταβάλλουν τα αρμόδια κλιμάκια για την προστασία των καταναλωτών και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ατομική επιχείρηση τμε έδρα την Αθήνα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 88, στον Βοτανικό, με αντικείμενο τη βιοτεχνία νωπών βουτύρων, στην οποία επιβλήθηκε και πρόστιμο 200.000 ευρώ και για εταιρεία εμφιαλώσεως νερού με έδρα τα Θεοδώριανα Άρτας, οι οποίες διαπιστώθηκε να έχουν υποπέσει σε σοβαρές παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας των τροφίμων.

Ειδικότερα, στην πρώτη επιχείρηση επιβάλλεται η ποινή της ανάκλησης λειτουργίας για 15 ημέρες και πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ καθώς μετά από εργαστηριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο προϊόν που διακινούσε βούτυρο "Κερκύρας Τετηγμένο Πρόβειο" διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν μη κανονικό. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63509274


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS