Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Για… εξηγήσεις ο Γ. Παπανδρέου στις Κάννες"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν κάποιος ήθελε να κινηθεί "συνωμοσιολογικά" θα σκεπτόταν ότι από την πρωτοβουλία Παπανδρέου άμεση ωφέλεια είχαν μόνο οι ΗΠΑ που είδαν την ισχυροποίηση του δολαρίου και την αύξηση της εμπιστοσύνης στα Αμερικανικά ομόλογα! Άλλος πάλι μπορεί να πει ότι απλά προσπαθεί να διαχειριστεί περίτεχνα την έξοδο του αδιαφορώντας για τις εσωτερικές και τις διεθνείς συνέπειες. Ή να συνδυάσει και τα δυο σενάρια! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Για... εξηγήσεις καλείται ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στη συνάντηση των 20 περισσότερο ανεπτυγμένων χωρών του πλανήτη που διεξάγεται στις Κάννες της νότιας Γαλλίας.

Η συνάντηση των ισχυρότερων κρατών του κόσμου εκ των πραγμάτων θα έχει στην κορυφή της ατζέντας της τις δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς η πρωτοβουλία Παπανδρέου για την διενέργεια δημοψηφίσματος επί της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου έχει προκαλέσει την αντίδραση των Ευρωπαίων εταίρων μας με πρώτους τους ηγέτες Γαλλίας και Γερμανίας που εξάλλου ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν και στις δραματικές διαπραγματεύσεις που απέφεραν το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και την έγκριση του νέου δανεισμού της χώρας μας.

Νικολά Σαρκοζί και Άγκελα Μέρκελ κατέστησαν σαφές στις δηλώσεις τους πως θα απαιτήσουν από τον Έλληνα πρωθυπουργό την πλήρη και άμεση εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=156061


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS