Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS - Blogs - "Εκτός πραγματικότητας ο Γ. Παπανδρέου"

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Συνεργάτες του που τον συνόδευαν στη συνάντησή του με τους ευρωπαίους ηγέτες χθες στις Κάννες και μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα μιλάνε για έναν Παπανδρέου, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να μην έχει καν αντιληφθεί και το τελεσίγραφο Κομισιόν και ΔΝΤ και την καταστροφή που έφερε στη χώρα.

Το πρώτο δείγμα του εκτός πραγματικότητας Παπανδρέου ήταν όταν βγήκε στις 2 τα ξημερώματα τους ευρωπαίους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι το δημοψήφισμα θα γίνει κι αυτό είναι καλό για την ευρωπαϊκή ενότητα.

Στη συνέχεια μέσα στο αεροπλάνο επιστροφής στην Αθήνα βυθίστηκε από την αρχή της πτήσης στο iPad του έστελνε μηνύματα σε διάφορους συγγενείς και φίλους και κάποια στιγμή που τον πλησίασε ο Β. Βενιζέλος ακούστηκαν άγριες φωνές σε έναν ολιγόλεπτο διαπληκτισμό μεταξύ τους.

Ο Βενιζέλος του μιλούσε για ανάγκη άμεσων αλλαγών μόλις επιστρέψουν στην Αθήνα και απόσυρσης του δημοψηφίσματος ενώ ο Παπανδρέου έλεγε ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω από τις εξαγγελίες του.

Στη συνέχεια οι δύο πολιτικοί άνδρες δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα μέχρι την άφιξή τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ούτε καν αποχαιρετήθηκαν και ξεκίνησαν για τα σπίτια τους.

Ο Παπανδρέου πήγε στο Καστρί, όπου τον περίμενε ο Νίκος, η Άντα και η μητέρα του, συνομίλησε για λίγο μαζί τους, κοιμήθηκε και σήμερα το πρωί όταν άρχισε να μαθαίνει τις αντιδράσεις από στελέχη και βουλευτές του ΠΑΟΣΚ έμεινε εμβρόντητος λέγοντας : « Μα δεν καταλαβαίνουν ότι το δημοψήφισμα θα μας ενισχύσει στην Ευρώπη».

Από τις 11 ο πρωί σήμερα ήταν κλεισμένος στο πολιτικό του γραφείο συνομιλώντας με πολύ στενούς συνεργάτες του όπως η κ.Βάρτζελη, οι κ.κ.Αθανασάκη, Ελενόπουλο κι πολλοί άλλοι, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του μέσα στο υπουργικό συμβούλιο και την Κ.Ο.

Είναι φανερό ότι ο ΓΠ βρίσκεται ήδη εκτός πραγματικότητας τόπου και χρόνου


ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/89627/-ektos-pragmatikothtas-o-g-papandreoy


Share


Tags: BLOGS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS