Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Έρχονται 55.000 λουκέτα στην αγορά!"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί "δημιουργική καταστροφή" στο όνομα της αδυναμίας μεταρρύθμισης στη λειτουργία του κράτους και περικοπής δημόσιας σπατάλης, τότε η ανάπτυξη θα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα απλά άπιαστο όνειρο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ολοένα φαίνεται να σφίγγει ο κλοιός γύρω από την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας καθώς 55.000 εμπορικές επιχειρήσεις προβλέπεται να κλείσουν το 2012 σύμφωνα με προβλέψεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Στην τραγική αυτή διαπίστωση προχώρησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης κατά την παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης ελληνικού εμπορίου για το 2011, η οποία όμως είχε κι άλλες δυσάρεστες ειδήσεις.

Μια από αυτές είναι τα αποτελέσματα μελέτης για τα λουκέτα μεταξύ 2009- 11 όπου καταδεικνύεται πως 60.000 επιχειρήσεις λόγω της κρίσης αποχώρησαν από την αγορά. Ο κ. Β. Κορκίδης, αφού περιέγραψε ως κρίσιμη την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό εμπόριο, ενώ δριμεία επίθεση επιφύλαξε κατά του τρόπου διοχέτευσης των πόρων του ΕΣΠΑ στην αγορά καθώς και για την απόφαση να υπάρξει καινούργια εταιρική μορφή με κεφάλαιο 1 ευρώ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=163466


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS