Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Μυστήριο με «ύψιστης εθνικής σημασίας» επιχείρηση της ΕΥΠ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Προφανώς και υπάρχουν κρίσιμα εθνικά ζητήματα, πολλές πλευρές των οποίων, χρήζουν και "μυστικών" κινήσεων ώστε να δημιουργούνται οι συνθήκες για ένα θετικό τελικό αποτέλεσμα. Αρκεί βέβαια με επίφαση αυτό να μην μετατρέπεται το ζήτημα των "κρυφών" κονδυλίων σε ευκαιρία χρηματισμού ημετέρων ή κάλυψης ανούσιας σπατάλης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μυστήριο καλύπτει μεγάλη επιχείρηση της ΕΥΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία χρηματοδοτείται με μεγάλα ποσά από τα απόρρητα κονδύλια των μυστικών υπηρεσιών. Σε αυτήν την άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής ο οποίος δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία άλλη διευκρίνιση.

Σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές της λεωφόρου Κατεχάκη «η υπόθεση στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Παπουτσής είναι ένα ιδιαιτέρως σημαντικό εθνικό ζήτημα, σε μία προσπάθεια των ελληνικών αρχών να αποτρέψουν μία ιδιαίτερα δυσμενή απόφαση για τη χώρα. Πρόκειται για ένα ζήτημα του οποίου καμία παράμετρος δεν έχει δημοσιοποιηθεί και το διακύβευμα για την Ελλάδα είναι τεράστιο. Τη σχετική σημαντική πληροφορία είχε αρχικώς η ΕΥΠ κι αυτή χειρίζεται το υψίστης σημασίας ζήτημα με απόλυτη μυστικότητα». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=434145


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS