Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Βουλευτικές εκλογές στη Ρωσία"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κυρίαρχος των εξελίξεων ο Πούτιν, όπως αποδεικνύει και η ευκολία με την οποία μεταπηδά από το ένα αξίωμα στο άλλο. Η μείωση της εκλογικής επιρροής, αν και παραμένει σε υψηλά επίπεδα, είναι δείγμα της γενικότερης κρίσης αλλά και της κόπωσης από την άσκηση της εξουσίας. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι πρωτοβουλίες του για μια νέα οικονομική ένωση πρώην σοβιετικών δημοκρατιών. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ρώσοι προκειμένου να εκλέξουν το νέο κοινοβούλιο της χώρας. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το κυβερνών κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν είναι πιθανόν να λάβει πολύ μικρότερη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

Σημείωνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πούτιν πήρε και επίσημα από το κυβερνών κόμμα του «Ενωμένη Ρωσία» το χρίσμα του υποψηφίου εν όψει των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία τον ερχόμενο Μάρτιο.

O Πούτιν, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Ρωσίας από το 2000 έως το 2008 -και τώρα κατέχει το αξίωμα του πρωθυπουργού- αναμένεται να βγει εύκολα νικητής στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου.


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=109124&catID=4


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS