Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Επεισόδια στην πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Στο δικό μου σκεπτικό η τιμή στη μνήμη ενός  νεκρού είναι συνυφασμένη με την κατάνυξη και το "βουβό" δυναμισμό. Η πρόσκαιρη εκτόνωση με τυφλά χτυπήματα και ανέξοδο "επαναστατισμό" είναι μέσα μου συνδεδεμένα με μια βία που εκφράζει το υπερφίαλο "εγώ" και όχι το συλλογικό "εμείς". Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Συμπλοκές νεαρών διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώνονται στο κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ομάδες νεαρών πέταξαν νεράτζια και πέτρες στους αστυνομικούς στα Προπύλαια, που απάντησαν με χρήση χημικών.

Στο Σύνταγμα, ομάδες νεαρών έσπασαν μάρμαρα και πέταξαν κροτίδες. Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Απομακρύνθηκαν από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη οι εύζωνες. Έντονη είναι η παρουσία των ΜΑΤ στο κέντρο με τα μέτρα να θυμίζουν την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η Αστυνομία έχει στήσει μεταλλικό φράκτη στα Λουλουδάδικα μπροστά στη Βουλή. Στις 6 το απόγευμα προγραμματίζεται συγκέντρωση αριστερών δυνάμεων και αντιεξουσιαστών.

Λόγω των διαδηλώσεων, κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4678282


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS