Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - "Μίνι Μνημόνιο με νέα μέτρα 6 δισ. έως το 2015"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μακάρι, έστω και με καθυστέρηση ετών, να υπάρξει διαρθρωτική αναδιοργάνωση του κράτους, συστηματικός κεντρικός έλεγχος των προμηθειών, προϋπολογισμός με βάση τις πραγματικές ανάγκες. Όσο δεν εξαντλούνται όλα τα περιθώρια περικοπής σπατάλης και δίκαιων περικοπών σε εξόφθαλμες ρουσφετολογικές υπερβολές, κάθε αναφορά σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων θα είναι ένα φιτίλι με ανεξέλεγκτες εκρηκτικές συνέπειες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μίνι-Μνημόνιο με περικοπές ύψους 6 δισ. ευρώ στο δημόσιο ετοιμάζει η κυβέρνηση, το οποίο θα σημάνει πιθανότατα νέες ανατροπές και «θυσίες» για μισθοσυντήρητους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το υπουργικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κύριο Φίλιππο Σαχινίδη να αναθέσει στο ΚΕΠΕ τη διενέργεια Έκθεσης Δαπανών (spending review) για να καθοριστούν οι τομείς από τους οποίους θα περικοπούν τα επόμενα χρόνια κονδύλια δισεκατομμυρίων, με απώτερο στόχο την δημιουργία πλεονασμάτων για τον κρατικό προϋπολογισμό. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=182287

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS