Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Γ. Προβόπουλος: «Στρατηγική ανασυγκρότησης της χώρας»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αφού αποκαθήλωσε, με καθυστέρηση δυο ετών, την ανεύθυνη πολιτική Παπανδρέου έρχεται τώρα να αναδείξει προτάσεις για την ανασυγκρότηση των δομών της χώρας και την αναπτυξιακή προοπτική της. Αυτοί οι ρόλοι που ισορροπούν ανάμεσα στην τεχνοκρατική προσέγγιση και την πολιτική "ορθότητα" αποδεικνύονται τελικά περισσότερο υποκριτικοί κι από των πολιτικών! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Την ανάγκη να εξαλειφθεί το επόμενο διάστημα το έλλειμμα εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα θα επισημαίνει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος στην Έκθεσή του για την Νομισματική Πολιτική που θα δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα όπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ».

Ο κ. Προβόπουλος αναμένεται να τονίσει πως παρά τη συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση και την επιτυχή ολοκλήρωση του PSI η επιφυλακτικότητα για την πορεία της Ελλάδας παραμένει. Θα αναφέρει δε πως είναι ιστορική ευθύνη της χώρας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της δίνονται με βάση τις αποφάσεις του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=448822

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS