Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Το σχέδιο επανεκκίνησης στο τραπέζι

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μακάρι έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση να δούμε τα αναπτυξιακά "θαύματα" που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μόνο ρητορικά ακούμπησε! Να διευκολύνεται η απορρόφηση του ΕΣΠΑ, να ξαναπαίρνουν μπρος τα μεγάλα έργα υποδομών, να τροφοδοτούν οι τράπεζες με ρευστότητα την αγορά, να αξιοποιείται η δημόσια περιουσία. Από την ευχή ως την πράξη όμως ο δρόμος είναι μεγάλος γι' αυτό ας κρατάμε μικρό καλάθι! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η ίδρυση των δύο εγγυοδοτικών Ταμείων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη χρηματοδότηση των μεγάλων έργων υποδομών και η απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ στον συντομότερο δυνατό χρόνο ήταν τα θέματα της ατζέντας στη συνάντηση που είχε χθες η υπουργός Ανάπτυξης Αννα Διαμαντοπούλου με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χορστ Ράιχενμπαχ.

Επίσης χθες ο κ. Ράιχενμπαχ είχε συνάντηση και με τον Κώστα Μητρόπουλο, πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), με τον οποίο συζήτησαν την πορεία των αποκρατικοποιήσεων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4702222

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS