Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σκόπιμη η διόγκωση του ελλείμματος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μια "διαρροή" που δεν αναφέρει κάτι περισσότερο από το προφανές που έχει λεχθεί από τις αρχές του 2010. Ότι υπήρξαν μεταφορές εσόδων κι εξόδων ανάμεσα στους δυο προϋπολογισμούς, ώστε τα νούμερα του 2009 να είναι όσο το δυνατόν χειρότερα για να δικαιολογείται η λογική της "καμμένης γης" ως άλλοθι για κάθε μετέπειτα πολιτική κίνηση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο Έλληνας πληροφοριοδότης της αμερικανικής ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Stratfor. Οπως αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που αποκτήθηκε από το Wikileaks, σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", η συγκεκριμένη πηγή ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν έθεσε υποψηφιότητα στις τελευταίες εκλογές ή παλαιότερα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πληροφοριοδότη με κωδικό GR101, «η ελληνική κυβέρνηση σκόπιμα επιδείνωσε το πρόβλημα του ελλείμματος το 2009 (με στόχο να επιρρίψει όλα τα οικονομικά προβλήματα στην προηγούμενη κυβέρνηση και πιθανότατα για να λάβει μεγαλύτερη βοήθεια από διεθνείς οργανισμούς) πληρώνοντας κάποιους λογαριασμούς νωρίτερα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112836297

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS