Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Στον πυρετό της... Κυριακής το ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο "Πυρετός το Σαββατόβραδο" εκτός από χορευτικές φιγούρες αποτύπωνε και τις υπαρκτές κοινωνικές διαφορές. Το ΠΑΣΟΚ πλέον ούτε σε "χορευτικές" ρητορικές φιγούρες μπορεί να ελπίζει, ούτε σε "συμβιβασμό" αντίρροπων κοινωνικών δυνάμεων γιατί έχει κατορθώσει ιστορικά και ανά περιόδους να προδώσει τις ελπίδες ενός ευρύτατου φάσματος. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εκστρατεία προσέλκυσης ψηφοφόρων στις κάλπες της Κυριακής με στόχο την αυξημένη συμμετοχή έχει ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ, αξιοποιώντας αφενός την τεχνολογία (SMS, social media, emails, τηλεφωνήματα) και αφετέρου την επιρροή που ασκεί η προσωπική επαφή με τα μέλη του Κινήματος. Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού θα πάρουν μέρος και οι απόδημοι Έλληνες, καθώς θα στηθούν κάλπες στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιούν καθημερινά ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες σε ομάδες πολιτών που προσκαλούνται σε σπίτια, ενώ και ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος έχει ξεκινήσει εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4702686

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS