Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - "Ατζέντα ανάπτυξης απέναντι στη «συνταγή» Μέρκελ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Γενικώς κι αορίστως η ανάπτυξη έχει κατά καιρούς αναφερθεί από τους πάντες! Αλλά μάλλον της δίνουν διαφορετικό περιεχόμενο! Απλά η έκδοση ευρωομολόγων δεν αρκεί για να διευθετήσει το διοικητικό και παραγωγικό "έλλειμμα" της Ε.Ε.. Απαιτείται μακρόπνοο σχέδιο αναδιάρθρωσης των Ευρωπαϊκών δομών αλλά και ιστορικές αποφάσεις για το μοντέλο ανάπτυξης απέναντι στον ανταγωνισμό των αναδυόμενων οικονομιών. Οι προεκλογικές γενικολογίες και τα ευχολόγια δεν αρκούν! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για τη γαλλική προεδρία επιμένει στην επαναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού συμφώνου σταθερότητας και στην έκδοση ευρωομολόγου, κόντρα στην πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Στην τελική ευθεία προς τις γαλλικές προεδρικές εκλογές οι δύο «μονομάχοι» παίζουν το «χαρτί» της Ευρώπης και της οικονομικής κρίσης, με τον επικρατέστερο βάσει δημοσκοπήσεων, Φρανσουά Ολάντ, να επιμένει στην επαναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού συμφώνου, δηλαδή κατ' ουσίαν στη διάρρηξη του αρραγούς μετώπου Μέρκελ-Σαρκοζί. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63629121

Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS