Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Σαμαράς: «Θέλω τα χέρια λυμένα»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ζητούμενο σε κάθε εκλογική διαδικασία εκτός από την έκφραση της αγανάκτησης (κι αυτή αφορά την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να καταφύγει στο ΔΝΤ, αποφεύγοντας γρήγορες κι αποφασιστικές κινήσεις εξαρχής!) είναι η επιλογή της πιο κατάλληλης κυβέρνησης για να διαχειριστεί αποτελεσματικά το δεδομένο πλαίσιο που αναγκάζεται να παραλάβει, να αμβλύνει αδικίες, να αλλάξει προτεραιότητες, να βελτιώσει αποδόσεις. Κι αυτό μπορεί να έρθει μέσα από μεθοδική δουλειά και προσήλωση σε αξίες και στόχους που διέπουν διαχρονικά την παραταξιακή λογική της ΝΔ. Αποκλειστικά με καταγγελίες, αρνήσεις κι αφορισμούς δεν πας πέρα από μια ψυχαναλυτικού τύπου εκτονωτική προσέγγιση! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του. «Θέλω τα χέρια λυμένα» είπε χαρακτηριστικά. «Η αυτοδυναμία είναι απαραίτητη για να σωθεί η χώρα. Με τη συμφωνία κερδίσαμε χρόνο, με την αυτοδυναμία θα αξιοποιήσουμε τον χρόνο για το καλό της χώρας».

Συνεχίζοντας την επιχειρηματολογία του, ο κ. Σαμαράς είπε: «Ετοιμάζουμε μία νέα μεταπολίτευση και αυτό απαιτεί αυτοδυναμία». Απάντησε, όμως, και στα ερωτήματα περί της ανάγκης γενικότερης συναίνεσης: «Θέλουμε και θα επιδιώξουμε εθνική συνεννόηση με όλους. Αλλο όμως η εθνική συνεννόηση και άλλο η συγκυβέρνηση. Με μικροκομματικά παζάρια που θυσιάζουν το εθνικό συμφέρον δεν θα αλλάξει η Ελλάδα». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4701561

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS