Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Βενιζέλος: Έχει χαθεί το τεκμήριο αθωότητας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ως γενική αρχή είναι πολύ σωστή. Ο καθένας οφείλει πλέον να αποδεικνύει με πράξεις αλλά και με τη διαχρονική συνέπεια του σε ιδέες και θέσεις, την ικανότητα του να διαχειρίζεται τα δημόσια πράγματα. Επειδή μάλιστα οι εκλογές είναι πάντοτε και η ευκαιρία του λαού να κρίνει την προηγούμενη κυβερνητική πορεία, θα αποδεχτούμε την παραίνεση του κ.Βενζιέλου για την τιμωρία του ιδίου και του κομματικού του φορέα που και συνέπεια δεν έδειξε και οι πράξεις του οδήγησαν τη χώρα στην προσφυγή στο ΔΝΤ και το πρωτοφανές "πιστωτικό γεγονός"! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Το τεκμήριο αθωότητας» έχει χαθεί για όλους επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του Κινήματος. Τόνισε, ωστόσο, ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιστρέψει το «τεκμήριο ενοχής», που περιβάλλει το πολιτικό σύστημα.
 Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει προς τις εκλογές έχοντας πλήρη συνείδηση της κατάστασης και έχοντας ανακτήσει την δυνατότητα να κοιτάζει τους πολίτες στα μάτια, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4706847

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS