Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ραγκούσης: «Χρειάζεται ριζική ανανέωση και στα πρόσωπα και στο Σύνταγμα»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουν στο ΠΑΣΟΚ. Αν όψιμα έγιναν τόσο μεταρρυθμιστές και τόσο υπέρμαχοι της ανανέωσης του πολιτικού συστήματος (δεν φάνηκε από την νέα αυτοκρατορική εκλογή αρχηγού!) ας διαλύσουν το "μαγαζί" κι ας επανέλθουν με νέα ιδρυτική διακήρυξη κεντροδεξιάς ιδεολογίας. Γιατί αυτός ο συνδυασμός υφέρπουσας αριστεροσύνης με φιλελεύθερη μαγιά αγγίζει μερικές στιγμές τα όρια της ψυχοπαθολογίας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο πολιτικός πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη, να λέει την αλήθεια και να παλεύει για αυτή μέχρι τελικής πτώσης, συμπληρώνοντας ότι το ελληνικό Σύνταγμα κάκιστα παραγράφει τα αδικήματα των πολιτικών τόσο σύντομα: «Χρειάζεται ριζική ανανέωση και στα πρόσωπα και στο Σύνταγμα».

Ο Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του στην ΝΕΤ, μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, δίνοντας έμφαση στο πολιτικό σύστημα και την αντιμετώπιση της κρίσης. Όπως δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης το σύνολο του πολιτικού δυναμικού της χώρας δεν κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να πάει μπροστά η χώρα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112843210

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS