Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Τρία σενάρια για το "τείχος προστασίας" του ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η Ευρωζώνη συνεχίζει να προσπαθεί με ημίμετρα, τεχνητής και μη, διόγκωσης των μηχανισμών στήριξης και στήριξης των κρατικών ομολόγων μέσω της διευκόλυνσης του δανεισμού των τραπεζών. Γνωρίζουν όμως οι πάντες, ότι αυτά δεν αρκούν για να υπερβεί η Ευρώπη τα δομικά διοικητικά και παραγωγικά της ζητήματα. Η Κινεζοποίηση του Νότου δεν θα λύσει τα προβλήματα ανταγωνιστικότητα της στο σκληρό διεθνές "παιχνίδι". Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε τρία εναλλακτικά σχέδια για την ενίσχυση της χρηματοδοτικής ικανότητας των ταμείων διάσωσης της ευρωζώνης, ώστε να φτάσει η "δύναμη πυρός" στο ύψος των 940 δις ευρώ, έχει καταλήξει η Ομάδα Εργασίας του Ευρώ, που αποτελείται από εκπροσώπους των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης.

Η σχετική έκθεση της Ομάδας Εργασίας θα εξεταστεί στην άτυπη Σύνοδο του Συμβουλίου Ecofin που θα πραγματοποιηθεί στις 30 -31 Μαρτίου στην Κοπεγχάγη, αναφέρει το δελτίο πληροφόρησης για ευρωπαϊκά θέματα Europolitique, το οποίο υπενθυμίζει ότι η χρηματοδοτική ικανότητα των μηχανισμών στήριξης ανέρχεται σήμερα στα 500 δις ευρώ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63635592

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS