Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, χημικά στο Ηράκλειο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η κοινωνία στο σύνολο της έδειξε μια ωριμότητα είτε απέχοντας από τις εκδηλώσεις είτε τιμώντας την ουσίας τους κι όχι τις παροδικές εξουσίες. Στις περισσότερες των περιπτώσεων έγινε ξεκάθαρο ότι αυτοί που επιθυμούσαν όχι μια απλή διαμαρτυρία αλλά στοχευμένα έκτροπα είναι συγκεκριμένες ομάδες που προσβλέπουν στην κατάργηση των παρελάσεων και μικροκομματικά οφέλη. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με καθυστέρηση 10 λεπτών άρχισε η παρέλαση, στη Θεσσαλονίκη. Εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, συγκεντρώθηκαν στον χώρο της παρέλασης, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο τεσσάρων ατόμων που μοίραζαν φυλλάδια στο χώρο παρέλασης. Στη διάρκεια της παρέλασης, μέρος των μαθητών, δεν έστρεψε το κεφάλι στους επισήμους. Στις 11.30, η αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές ατόμων, που κινήθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=185578

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS