Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Πόσο δυσάρεστο για τη Μέρκελ...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν και εξαρχής δεν τρέψαμε πολλές ελπίδες στην εκλογή Ολάντ, γεγονός είναι ότι έρχεται ως επιστέγασμα μιας γενικευμένης αντίδρασης απέναντι στις Γερμανικές δημοσιονομικές μονομέρειες. Η αστάθεια στην Ισπανία, η ύφεση και η αδυναμία ελέγχου της κατάστασης στις αγορές με την παρούσα πολιτική, είναι πολύ πιο ισχυροί παράγοντες για τη στροφή σε πιο ισόρροπες οικονομικές συνταγές. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η νίκη του Φρανσουά Ολάντ στις γαλλικές προεδρικές εκλογές αποτελεί αρνητική εξέλιξη για την γερμανίδα καγκελάριο Αγγελα Μέρκελ, η οποία υποστήριξε μέχρι τέλους τον Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο.

Financial Times Deutschland : "Πρόκειται για σημείο καμπής, κυρίως για την Αγγελα Μέρκελ: ο Φρανσουά Ολάντ, τον οποίο η καγκελάριος ήθελε οπωσδήποτε να αποφύγει, γίνεται πρόεδρος στη θέση του δικού της φαβορί". "Πόσο δυσάρεστο για τη Μέρκελ...Η πρόθεση του Φρανσουά Ολάντ να συμπληρώσει με μέτρα για την ανάπτυξη την ευρωπαϊκή δημοσιονομική συνθήκη πλήττει την εξουσία της καγκελαρίου στην Ευρώπη", γράφει η οικονομική εφημερίδα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=144487&catID=4

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS