Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αύριο οι συναντήσεις του Προέδρου με τους πολιτικούς αρχηγούς

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Από τη στιγμή που η συμμετοχή του ΣΤΡΙΖΑ θεωρείται προαπαιτούμενο ώστε να μην του δοθεί το περιθώριο της εκ του ασφαλούς αντιπολίτευσης, οι πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης δεν μοιάζουν να είναι και πολλές. Ας πάμε λοιπόν σε νέες εκλογές κι ας διαλέξει ο καθένας ανάμεσα σε μια συντεταγμένη επαναδιαπραγμάτευση και την ρητορικά κεκαλυμμένη καταγγελία του μνημονίου τι προτιμά. Όσοι δικαίως δυσανασχετούν για τις έκτακτες εισφορές, να αναλογιστούν αν η προοπτική που επιθυμούν είναι αυτή του κατά Γλέζου επιπλέον αναγκαστικού... "δανεισμού" από τα μεσαία εισοδήματα (πρωτοποριακές προτάσεις!!). Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις αυριανές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς βρίσκεται πλέον η ύστατη ελπίδα για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Ο Κάρολος Παπούλιας κάλεσε για τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής τους κ.κ. Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο, τους αρχηγούς δηλαδή των τριών κομμάτων που έλαβαν έλαβαν διερευνητική εντολή σε κοινή σύσκεψη υπό την προεδρία του.

Στη συνέχεια θα δει σε κατ΄ ιδίαν συναντήσεις τους αρχηγούς των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων: Πάνο Καμένο, πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ του ΚΚΕ, Ν. Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής και Φώτη Κουβέλη πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63656190

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS