Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Προς αδιέξοδο οι διερευνητικές επαφές Τσίπρα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εντολές διερεύνησης του νέου προεκλογικού τοπίου. Ο Τσίπρας μαξιμαλίζει και πετά τη μπάλα στην κερκίδα προσδοκώντας σε νέα εκλογική ενίσχυση. Μια εμπλοκή με την εξουσία που θα αποκαλύψει πλήρως την ένδεια προτάσεων και το ανεδαφικό του σκεπτικού του, θα "τρομάξει" το νέο ετερόκλητο κοινό του, από δεξιά κι αριστερά, που απλά τον προτίμησαν ως αντίβαρο στο σύστημα, δεν τον στήριξαν αμετάκλητα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με τη διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης στα χέρια ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας θα συναντηθεί σήμερα διαδοχικά με τον Π. Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 5.00 το απόγευμα και στη συνέχεια με τον Α. Σαμαρά και τον Ευ. Βενιζέλο. Ο κ. Τσίπρας έχει ζητήσει από τους προέδρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ επιστολή προς τους Ευρωπαίους ηγέτες με την οποία να αποσύρουν τις δεσμεύσεις τους ως προς την υλοποίηση των μέτρων του μνημονίου.

Το αίτημα τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ χαρακτηρίζεται προσχηματικό προκειμένου να οδηγηθεί η συνομιλία σε αδιέξοδο. Η συνάντηση με τον κ. Σαμαρά θα έχει τυπικό χαρακτήρα μετά τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ περί προσπάθειας συγκρότησης αριστερού αντι-ευρωπαϊκού μετώπου που θα βρει απέναντί του ευρωπαϊκό κεντροδεξιό μέτωπο και την κατάληξη της δήλωσης «ελπίζω μέχρι αύριο που θα συναντηθούμε, ο κ. Τσίπρας να έχει συνέλθει»! (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=101158

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS