Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Μετεκλογικό "crash test" η αυριανή δημοπρασία εντόκων γραμματίων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επειδή η ζωή δεν σταματά και οι αλλαγές δεν έρχονται με ευχολόγια και κραυγές, ιδού η Ρόδος για άμεσες εφικτές προτάσεις, για συγκεκριμένη διαχείριση της πραγματικότητας. Μια αποτυχημένη έκδοση γραμματίων ή μη προώθηση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών δεν θα είναι δευτερεύουσες παράπλευρες απώλειες, αλλά δομικά ρήγματα τις επιπτώσεις των οποίων οφείλουμε να διαχειριστούμε με πρακτικές κινήσεις. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, στην πράξη πλέον κι όχι στα λόγια!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το πρώτο μετεκλογικό "crash test" στην ελληνική οικονομία αναμένεται αύριο, καθώς το Δημόσιο θα προχωρήσει στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων, ύψους 1 δισ. ευρώ, και το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο επιτόκιο δανεισμού.Ακριβώς μία εβδομάδα μετά, στις 15 Μαΐου, λήγουν ομόλογα 450 εκατ. ευρώ που εξαιρέθηκαν από το PSI.

Σε εκκρεμότητα είναι, εξάλλου, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η έλευση της τρόικας στην Αθήνα, η εξειδίκευση του νέου πακέτου των μέτρων, ύψους 11,6 δισ. ευρώ, αλλά και η είσπραξη των "μνημονιακών" και άλλων φόρων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=144544&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS