Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Άναψαν φωτιές" οι δηλώσεις Δραγασάκη

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές επικοινωνίας με Ευρωπαίους αξιωματούχους όπως υπονοεί ο Δραγασάκης, ως άτομο όμως που γνωρίζει από οικονομική θεωρία θα έπρεπε να είναι συνειδητοποιημένος σχετικά με το ότι μια καταγγελία του μνημονίου κι όχι επαναδιαπραγμάτευση και βελτίωση όρων οδηγεί σε διπλωματικό αδιέξοδο, περιθωριοποίηση της χώρας και τελικά συνθήκες κοινωνικής πίεσης που θα μας φέρουν σε οικειοθελή έξοδο από το ευρώ! Δυο καρπούζια σε μια μασχάλη... Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Το γάντι σηκώνει το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Δραγασάκη στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι «εγχώριες δυνάμεις ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Μπαρόζο και τον προετοίμαζαν, μόλις λάβει την επιστολή Τσίπρα, να βγει και να κάνει δηλώσεις ότι μετά την επιστολή αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο ευρώ».

«Να βγει να πει ποιον ακριβώς εννοεί» κάλεσε τον κ. Δραγασάκη η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας με δημοσιογράφους. Το ίδιο κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει κατά πόσον αποτελούν την επίσημη θέση του κόμματος, χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση αποπροσανατολιστική από την ουσία της επιστολής Τσίπρα προς τις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=145674&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS