Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Μελανσόν: Η λαϊκή εξέγερση ξεκίνησε στην Ευρώπη

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εμπρός της γης οι κολασμένοι! Την παλιννόστηση ξεπερασμένων αριστερών αντιλήψεων που καταδικάστηκαν ιστορικά, ονειρεύεται ο Μελανσνόν, όταν μάλιστα συμπεριλαμβάνει στο "σύγχρονο" αριστερό τόξο και το ΚΚΕ! Αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να εγκλωβίσουν την κοινωνική αντίδραση σε ατελέσφορες ιδεοληψίες του παρελθόντος και ασαφείς επικίνδυνες γενικολογίες, πλανώνται πλάνην οικτρά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο ηγέτης του Μετώπου της Αριστεράς της Γαλλίας και υποψήφιος για την προεδρία, Ζαν Λικ Μελανσόν, έστειλε ενθουσιώδες μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα για τα εκλογικά αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ που φέρει τον τίτλο «η λαϊκή εξέγερση ξεκίνησε στην Ευρώπη».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μελανσόν αναφέρει ότι ο ελληνικός λαός μόλις καταψήφισε τις πολιτικές της λιτότητας που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και επέλεξε με ξεκάθαρο τρόπο την Αριστερά για να τις αντιμετωπίσει και προσθέτει ότι αυτή η λαϊκή αντίσταση εκφράστηκε μέσα από μαζικές ψήφους για την άλλη Αριστερά της Ελλάδας, με ποσοστό που ξεπερνάει το 30%. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=101172

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS