Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Kάντε πρωθυπουργό τον Τσίπρα!..

Του Δημήτρη Ρίζου

Ο,ΤΙ ζούμε αυτές τις μέρες, όχι ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν είναι, όχι καν ΘΕΑΤΡΟ… καραγκιοζιλίκι είναι… Τα νούμερα διαδέχονται το ένα το άλλο!.. …Από το… «ΕΓΕΡΘΗΤΩ» της «Χρυσής Αυγής» ώς το «νουμεράκι» του «ανεξάρτητου» Χαϊκάλη, όλη η πολιτική κίνηση έξω και πάνω από κάθε όριο σοβαρότητας!..

ΟΙ δεινοπαθούντες Ελληνες πολίτες αρχίζουν ήδη να ξεπερνούν τη διάθεση θυμηδίας και πλάκας με τα όσα απίστευτα συμβαίνουν και αρχίζουν πάλι να προβληματίζονται!.. - «Ούτε κυβέρνηση είναι ικανοί να κάνουν;», μου τηλεφωνούν αναγνώστες. …Ενώ κράτος και κοινωνία βρίσκονται σε πλήρη διάλυση!..

- «Θέλω να σου δώσω το πρωτοσέλιδό σου!», μου τηλεφώνησε ο φίλος μου επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης. - «Και πολιτικός συντάκτης, Στηβάκο;», τον ρώτησα… - «Μιλάω σοβαρά… πολύ σοβαρά», επέμεινε… - «Λέγε, λοιπόν»!.. ΚΑΙ ο περιστασιακός πολιτικός ρεπόρτερ δίνει τον πρωτοσέλιδο τίτλο: - «Πρωθυπουργός ο Αλ. Τσίπρας»!.. Με υπότιτλους: - «Να τον υποστηρίξουν, ανυποχώρητα, και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και οι άλλοι αρχηγοί»!.. Είναι σίγουρα μια άποψη κι αυτή και μάλιστα σοβαρή… …Διότι μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να εκτονωθεί αυτό το φαινόμενο. Πώς; Θα το δούμε παρακάτω…

ΜΕ πρωθυπουργό τον Τσίπρα… θα λυθούν όλα τα προβλήματα του Ελληνικού Λαού!.. - ΘΑ επανέλθουν εκεί που ήταν μισθοί και συντάξεις… - ΘΑ συνεχίσουν να δίδονται όλα τα κομμένα επιδόματα!.. - ΘΑ καταργήσουμε τα Μνημόνια!.. - ΘΑ απαλλαγούμε από τα χαράτσια της Εφορίας!.. - Θα ξαναβρούν δουλειά όλοι οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι Ελληνες!.. - ΘΑ σταματήσουμε να πληρώνουμε τα χρέη στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα κ.λπ.

ΟΛΑ τα παραπάνω ΘΑ τα πετύχει, ως διά μαγείας, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωθυπουργό τον θαυματουργό Τσίπρα!!! …ΚΑΙ τα λεφτά πού θα τα βρουν; είναι η επακόλουθη ερώτηση… Απάντηση, βέβαια, δεν περιμένουμε. Προσθέτω όμως και τη χθεσινή είδηση των εφημερίδων: «Τα λεφτά στα Δημόσια Ταμεία, για μισθούς και συντάξεις, επαρκούν μέχρι το τέλος Ιουνίου»!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!.. Εκείνο που έχει σημασία είναι ένα: Ο εκλογικός «θρίαμβος» του Τσίπρα!..

ΠΗΓΗ: ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=62052

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS