Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Αυτοκτονία 70χρονου στο Γαλάτσι υπό την απειλή έξωσης

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εξώσεις πάντοτε υπήρχαν όπως και ένα εύρος αντιδράσεων από την πλήρη απόγνωση μέχρι τη μαχητική αντιμετώπιση της πραγματικότητας! Η ένταση και η συχνότητα έχει αυξηθεί επικίνδυνα λόγω των γνωστών συνθηκών, όμως διαχρονικά επιμένω ότι καλό θα είναι να μην συγχέουμε την κατανόηση των αδιεξόδων με την επιλογή αντίδρασης σε αυτά, ηρωοποιώντας έμμεσα ακόμα και την αυτοκτονία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Γαλάτσι, δίνοντας τραγικό τέλος στη ζωή του, όταν δικαστικός επιμελητής πήγε να του παραδώσει έγγραφο για έξωση.

Ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος πήγε μόνος του, χτύπησε το κουδούνι και ανακοίνωσε τον λόγο της επίσκεψή του. Ο 70χρονος, όμως, βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε ότι θα πέσει αν δεν έφευγε. Ο δικαστικός κλητήρας προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον μεταπείσει, αλλά ο ένοικος του διαμερίσματος πραγματοποίησε την απειλή του με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4734297

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS